GYIK

Fizetés

Webshopunkon fizethetsz:

  • bankkártyával (Visa, MasterCard és Maestro), a Barion szolgáltatásán keresztül
  • banki átutalással
  • utánvételes fizetéssel

Szállítás

Az egész ország területére szállítunk.

A házhozszállítás összege az alábbiak mentén alakul:

  • 20.000 Ft felett – a viszonteladók kivételével – az ország egész területén ingyenes
  • 20.000 Ft alatt a GLS csomagpontokon 950 Ft, házhozszállítással 1.350 Ft

Igen. Előzetes egyeztetés esetén személyesen is átveheted a megrendelt termékeidet a 1055 Budapest, Markó utca 7.szám alatt átvételi helyen, illetve Budakeszin a Tiefenweg utca 14. szám alatt. Rendeléskor a megjegyzés rovatba írd be az általad preferált átvételi helyszínt.

Legkésőbb 1 munkanapon belül összekészítjük a hozzánk beérkezett megrendeléseket, majd az elkészített csomagot átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Csomagod a csomagfutárnak történő feladástól számítva általában 1, de legfeljebb 3 munkanapon belül kerül kézbesítésre.

Igen. Minden feladott csomaghoz tartozik egy küldeményazonosító és egy link, amin valós időben követheted nyomon a csomagod aktuális helyzetét.

Csere és visszavásárlási garancia

Természetesen. 14 napig élhetsz a visszavásárlási garanciával és ez idő alatt cserére is van lehetőséged, ha a terméket eredeti állapotában visszaküldöd címünkre. Ebben az esetben viszont a szállítási költségeid nem áll módunkban átvállalni. Amennyiben így döntenél, kérünk, hogy e-mailben mindenképp egyeztess velünk.

Ha a termék sérült állapotban érkezik meg hozzád, vagy bármiben mi hibáztunk, kérünk írj levelet a címre és mindent megteszünk, hogy kijavítsuk a hibát.