Szállítás

Futárszolgálattal:

Futárszolgálati szerződött partnerünk a Fürgefutár.hu Kft. A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat a GLS futárai szállítják házhoz, illetve az általad megadott szállítási címre.

25.000 Ft vásárlási értékhatárig a házhozszállítás díja előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén Magyarország teljes területén egységesen 1590 Ft. Amennyiben az átvételkor szeretnél a futárnak fizetni, úgy az utánvét díja 350 Ft.

25.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a szállítás – a viszonteladói ügyfeleink kivételével – ingyenes.

Amennyiben a  GLS több mint 600 magyarországi csomagpontjainak egyikén szeretnéd átvenni a csomagodat, a szállítás ebben az esetben egységesen 1150 Ft. Az utánvét 350 Ft-os díja – amennyiben ezt a fizetési formát választod – ebben az esetben is hozzáadódik a szállítási költséghez.

A külföldre történő szállítás díjaival kapcsolatban a rendelésed előtt kérlek egyeztess velünk. A webshopban feltüntetett 9000 Ft-os szállítási költség csak tájékoztató jellegű, a pontos összeg a feladott csomag súlya és a szállítási cím/ország függvényében jelentős mértékben eltérő lehet.

Személyes átvétel:

Email-ben történt előzetes egyeztetés alapján, – hétfőtől csütörtökig 08.00-13.00 között – lehetőséged van az általad megrendelt termékeket személyesen is átvenni a 1055 Budapest, Markó u. 7 szám alatti átvételi helyen. Ebben az esetben természetesen nem számolunk fel semmilyen extra díjat. Bármilyen további kérdésed van, egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk: