Szállítás

Futárszolgálattal:

Futárszolgálati szerződött partnerünk a Fürgefutár.hu Kft, illetve rajta kereszül töbek között az MPL és a GLS. A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat az adott szolgáltató cég (jellemzően MPL vagy GLS) futárai szállítják házhoz, illetve az általad megadott szállítási címre.

30.000 Ft vásárlási értékhatárig a házhozszállítás díja előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén Magyarország teljes területén egységesen 1790 Ft (MPL esetén 2000 Ft). Amennyiben az átvételkor szeretnél a futárnak fizetni, úgy az utánvét díja 350 Ft.

30.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a szállítás – a viszonteladói ügyfeleink kivételével – ingyenes.

Amennyiben a  GLS több mint 600 magyarországi csomagpontjainak egyikén szeretnéd átvenni a csomagodat, a szállítás ebben az esetben egységesen 1350 Ft. Az utánvét 350 Ft-os díja – amennyiben ezt a fizetési formát választod – ebben az esetben is hozzáadódik a szállítási költséghez.

A külföldre történő szállítás díja a célországtól, valamint a kiválasztott termékek összsúlyától függ. A pontos szállítási díjat, a vásárlási folyamat során a szállítási cím, illetve a kosárba rakott tételek függvényében a rendszer automatikusan kalkulálja.

Személyes átvétel:

Email-ben történt előzetes egyeztetés alapján, kedden és szerdán 08.00-14.00 között, lehetőséged van az általad megrendelt termékeket személyesen is átvenni a 1055 Budapest, Markó u. 7 szám alatti átvételi helyen.
Ezen kívül hétköznap 9.00 és 16-00 között lehetőséged van a személyes átvételre Budakeszin, a Tiefenweg utca 14. szám alatt is. Amennyiben a személyes átvételt választod, rendeléskor jelöld, hogy Budapesten a Markó utcában, vagy Budakeszin szeretnéd átvenni a csomagodat.
Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel semmilyen extra díjat. Bármilyen további kérdésed van, egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk: