VaBene manufaktúra
Scholtz Zsófi

Scholtz Zsófi vagyok, a VaBene manufaktúra megalapítója. Mindig is közel állt hozzám a kézimunka szeretete, tisztelete, alázata, ám mozgalmas életünk és négy gyermekünk cseperedése mellett, 2013-ban kezdtem el horgolással és kötéssel komolyabban foglalkozni. Eleinte inkább lakás kiegészítőket (szőnyeg, puff, párna, kosár stb) készítettem, azonban az utóbbi években a táskák alkotásai jelentik számomra a fő irányvonalat.

Minőségi alapanyagokból – leginkább Splendid zsinórfonalból – horgolok, mely visszatükröződik az aprólékos és tökéletességre törekvő alkotásaimban.

Leginkább a körforma áll közel hozzám, mely számomra az egységet, a teljességet hordozza magában. Sokszor mondták, -számomra találóan- hogy termékeim modern designt képviselnek egy „ősi” technikával átitatva.

Szeretettel ajánlom munkáimat mindenkinek, különösen azoknak, akik a tucatáruk világából menekülve, egyedi és/vagy nőies kiegészítőkre vágynak. Ahogy a természetben is oly sok szín megjelenik, én is a Splendid fonalak több mint 60 féle színében alkotok, így remélem megtalálod köztük a számodra kedveset…

Az alábbiakban találsz néhányat az eddig elkészült alkotásaim közül. Mivel minden termék egyedi megrendelés alapján készül, így a felhasznált anyagok mennyisége, típusa is jelentősen eltérő lehet. Ennek megfelelően, pl az egyes táskák ára is, típustól függően széles sávban, jellemzően 8,000 és 20,000 Ft között mozog.

Amennyiben a képeket böngészve valamelyik típus, szín vagy forma megtetszik,
pontos árakkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeim egyikén egyeztessünk.